Siirry sisältöön
Chiliribsit

Chiliribsit

Chiliribsit

Ainekset

Ribsit

  • 3,000 kg porsaan ribsejä

Marinadi

  • 0,020 kg punainen chilipalko
  • 0,500 kg punaviiniä
  • 0,050 kg valkosipulikuutioita, pakaste
  • 0,200 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,020 kg tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 0,020 kg savupaprikajauhetta
  • 0,100 kg fariinisokeria

Kypsennykseen

  • 0,100 kg punaista chilipalkoa viipaleina

Chilidippi


Ohje

Ribsit

  1. Leikkaa ribsit paloiksi niin, että jokaiseen palaan tulee kolme luuta.

Marinadi

  1. Hienonna chili siemenineen punaviinin joukkoon.
  2. Lisää muut ainnet ja kaada marinadi ribsien päälle.
  3. Anna marinoitua seuraavaan päivään.

Kypsennys

  1. Laita ribsit marinaadineen gn-vuokaan ja kypsennä uunissa 110°C n. 3 tuntia tai kunnes kypsiä.
  2. Pyörittele paloja välillä kypsennyksen aikana.
  3. Lisää loput chilit vuokaan ja jatka kypsennystä nyt 220°C uunissa 15 min tai kunnes liha on saanut kauniin värin pintaan.

Chilidippi

  1. Yhdistä aineet keskenään.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1862 kcal
Proteiini 74 g
Hiilihydraatti 23,1 g
Rasva 161,5 g
Tyydyttynyt rasva 55 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 3,8 g
Kalsium 116,5 mg
D-vitamiini 2,8 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 404 kcal
Proteiini 16,1 g
Hiilihydraatti 5 g
Rasva 35 g
Tyydyttynyt rasva 11,9 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search