
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Ribsit
- 3,000 kg porsaan ribsejä
Marinadi
- 0,020 kg punainen chilipalko
- 0,500 kg punaviiniä
- 0,050 kg valkosipulikuutioita, pakaste
- 0,200 kg pakastesipulikuutioita
- 0,020 kg tuoretta inkivääriä raastettuna
- 0,020 kg savupaprikajauhetta
- 0,100 kg fariinisokeria
Kypsennykseen
- 0,100 kg punaista chilipalkoa viipaleina
Chilidippi
- 0,500 kg
- 0,100 kg sriracha-kastiketta
Jaa resepti
Ohje
Ribsit
- Leikkaa ribsit paloiksi niin, että jokaiseen palaan tulee kolme luuta.
Marinadi
- Hienonna chili siemenineen punaviinin joukkoon.
- Lisää muut ainnet ja kaada marinadi ribsien päälle.
- Anna marinoitua seuraavaan päivään.
Kypsennys
- Laita ribsit marinaadineen gn-vuokaan ja kypsennä uunissa 110°C n. 3 tuntia tai kunnes kypsiä.
- Pyörittele paloja välillä kypsennyksen aikana.
- Lisää loput chilit vuokaan ja jatka kypsennystä nyt 220°C uunissa 15 min tai kunnes liha on saanut kauniin värin pintaan.
Chilidippi
- Yhdistä aineet keskenään.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
193 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
23,1 g
Rasva
5,4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0 g
Kalsium
72,4 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
42 kcal
Proteiini
0,7 g
Hiilihydraatti
5 g
Rasva
1,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa