Siirry sisältöön
Kolmen juuston Dauphinoise
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Kolmen juuston Dauphinoise

Dauphinoise on ranskalainen klassikkoherkku, joka käytännössä tarkoittaa valkosipulikermaperunoita. Tässä versiossa siitä tehdään täyteläinen pääruoka lisäämällä vuokaan kinkkua ja kolmea eri juustoa.

Kolmen juuston Dauphinoise

Ainekset


Ohje

  1. Kokoa raaka-aineet 1/1 100 GN -vuokaan ja asettele Kippari-juustoviipaleet päällimmäiseksi.
  2. Paista 185 °C uunissa 30-45 min.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 462 kcal
Proteiini 32,9 g
Hiilihydraatti 21,8 g
Rasva 28,1 g
Tyydyttynyt rasva 15,5 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 2,6 g
Kalsium 334,5 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal
Proteiini 11 g
Hiilihydraatti 7,3 g
Rasva 9,4 g
Tyydyttynyt rasva 5,2 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search