Hyppää sisältöön
Mango-margaritakakku

Mango-margaritakakku

Mango-margaritakakku

Ainekset

Pohja

Täyte

Tarjoiluun

  • 0 kg sormisuolaa

Ohje

  1. Leikkaa vetopohjasta kakkuvuoan (ø 24 cm) kokoinen pala ja laita se leivinpaperilla päällystettyyn irtopohjavuokaan.
  2. Laita liivatelehdet runsaaseen kylmään veteen likoamaan.
  3. Yhdistä muut aineet keskenään paitsi kerma ja 2 rkl tequilaa.
  4. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Kuumenna loput tequilasta kuumaksi. Liuota siihen liivatelehdet. Lisää rahkaseoksen joukkoon. Lisää lopuksi kermavaahto.
  5. Kaada seos pohjan päälle.
  6. Peitä kakku ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 4 t tai yön yli.

Tarjoiluun

  1. Leikkaa kakku paloiksi ja laita palan viereen sormisuolaa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 250 kcal
Proteiini 6,3 g
Hiilihydraatti 32,8 g
Rasva 10 g
Tyydyttynyt rasva 5,4 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,2 g
Kalsium 42,9 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 191 kcal
Proteiini 4,8 g
Hiilihydraatti 25 g
Rasva 7,6 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sormisuolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Etsi