
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Salaatti
- 0,200 kg jääsalaattia
- 0,150 kg villirucolaa
- 0,150 kg punasipulia
- 0,200 kg siian mätiä
- 0,200 kg kirjolohen mätiä
- 0,400 kg keitettyä kananmunaa tai 24 viiriäisen munaa
Avokadoseos
- 0,800 kg kypsää avokadoa
- 0,060 kg sitruunamehua
- 0,004 kg suolaa
- 0,008 kg sokeria
- 0 kg mustapippuria
- 0,250 kg
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin avokadoseos. Halkaise avokadot, poista siemen. Koverra hedelmäliha lusikalla. Lisää päälle sitruunamehu. Soseuta sauvasekoittimella kulhossa; voit hienontaa avokadot myös haarukalla lautasella. Lisää mausteet ja smetana. Sekoita. Tarkista maku.
- Levitä huuhdottu ja kuivattu salaatti ja rucola annosmaljojen pohjalle tai alkupalalautasille. Ripottele päälle ohuenohuiksi renkaiksi leikattua punasipulia. Lusikoi päälle avokadoseosta ja mätejä vierekkäin. Koristele munalohkoilla. Tarjoa alkupalana tumman leivän kera.
-
VINKKI
Käytä vain kypsiä avokadoja, silloin niiden maku ja rakenne ovat parhaimmillaan.
Keitä kananmunia 8 - 10 min, viiriäisen munia 3 - 5 min
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
240 kcal
Proteiini
11,4 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
3,2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
55,8 mg
D-vitamiini
3,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
140 kcal
Proteiini
6,7 g
Hiilihydraatti
1,3 g
Rasva
11,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria