Siirry sisältöön
Raparperi-sitruunatäytekakku
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Raparperi-sitruunatäytekakku

Herkullinen täytekakku kevään juhliin ja tarjottaviin saa raikkautensa sitruunan, timjamin ja raparperin yhdistelmällä.

Raparperi-sitruunatäytekakku

Ainekset


Ohje

  1. Kiehauta raparperi hillosokerin kanssa kypsäksi. Sekoita keittiöliinaan kääritty timjami hillokkeen sekaan ja jäähdytä jääkaappikylmäksi.
  2. Vaahdota lemon curd, maitorahka ja vispikerma kiinteäksi vaahdoksi.
  3. Paahda valkosuklaa 135 °C uunissa n. 15 min. Jäähdytä ja rouhi haluamaasi muotoon.
  4. Kostuta sulatetut kakkupohjakerrokset maidolla ja täytä raparperihillokkeella ja lemon curd -vaahdolla. Pursota kakun pinta kauniiksi nauhatyllalla. Koristele paahdetulla valkosuklaalla ja timjaminlehdillä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 441 kcal
Proteiini 9 g
Hiilihydraatti 52,7 g
Rasva 20,8 g
Tyydyttynyt rasva 10,4 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,5 g
Kalsium 120,6 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 221 kcal
Proteiini 4,5 g
Hiilihydraatti 26,4 g
Rasva 10,4 g
Tyydyttynyt rasva 5,2 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search