Siirry sisältöön
Raparperimousse

Raparperimousse

Raparperimousse

Ainekset

  • 0,720 kg raparperipaloja
  • 0,210 kg siirappia
  • 0,042 kg sokeria
  • 0,002 kg inkivääriä
  • 1,000 kg
    Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%
    Valio vaahtoutuva vaniljakastike on lempeän vaniljainen jälkiruokakastike, joka maistuu herkulliselta kuohkeaksi vaahdotettuna esimerkiksi leivonnaisten seurassa.…
    Valio vaahtoutuva vaniljakastike 9 % 1 l UHT laktoositon

Ohje

  1. Laita teräs- tai teflonkattilaan jäiset raparperipalat, siirappi ja sokeri. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes raparperit ovat pehmeitä. Nosta levyltä ja anna jäähtyä. Mausta.
  2. Vaahdota Vanilja 9% kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon raparperiseos. Nostele annoskulhoihin ja anna jäähtyä viileässä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 139 kcal
Proteiini 3 g
Hiilihydraatti 20,5 g
Rasva 4,8 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,1 g
Kalsium 126,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 135 kcal
Proteiini 2,9 g
Hiilihydraatti 19,9 g
Rasva 4,6 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search