Hyppää sisältöön
Riista-koskenlaskijapiirakka ja vuonankaalia

Riista-koskenlaskijapiirakka ja vuonankaalia

Riista-koskenlaskijapiirakka ja vuonankaalia

Ainekset

  • 0,200 kg ruis-perunataikinaa

Täyte

Vuonankaalisalaatti

  • 0,200 kg vuonankaalia
  • 0,050 kg marinoitua punasipulia
  • 0,030 kg hienonnettua persiljaa
  • 0 kg suolaa
  • 0 kg oliiviöljyä
  • 0 kg parmesaania

Ohje

  1. Hienonna punasipuli ja cocktailkurkut. Sekoita joukkoon riistarouhe, koskenlaskija-juusto ja mausteet. Sekoita kanamunat, kerma ja maito keskenään ja lisää massan joukkoon.
  2. Muotoile taikinasta kuusi pientä piirakkaa ja lisää täyte. Paista 175 astessa n. 25 min tai kunnes piirakat ovat kypsiä.
  3. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja tarjoa piirakan kanssa.


  4. Vuoden kokki 2012 Eero Vottonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 245 kcal
Proteiini 21 g
Hiilihydraatti 4,7 g
Rasva 15,6 g
Tyydyttynyt rasva 7 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 1,3 g
Kalsium 207,3 mg
D-vitamiini 0,9 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 108 kcal
Proteiini 9,3 g
Hiilihydraatti 2,1 g
Rasva 6,9 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • ruohosipulia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • suolaa
  • oliiviöljyä
  • parmesaania
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Etsi