Siirry sisältöön
Sitruuna-lakritsivaahto
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Sitruuna-lakritsivaahto

Raikkaan makea jälkiruoka jossa yhdistyy sitruunan raikkaus sekä lakritsin makeus.

Sitruuna-lakritsivaahto

Ainekset


Ohje

  1. Vaahdota Valio vispikerma. Lisää joukkoon jogurtti sekä lemon curd. Jatka vaahdottamista ja ripottele samalla joukkoon kylmätärkkelys. Anna tekeentyä hetken ajan. Sekoita joukkoon lakritsikastike pienillä kierroksilla tai käsin sekoittaen siten että se jää raidoiksi. Anna tekeentyä kylmässä muutaman tunnin ajan ennen tarjoilua. Viimeistele halutessasi lakritsikastike raidoilla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 148 kcal
Proteiini 2,9 g
Hiilihydraatti 15,4 g
Rasva 8,1 g
Tyydyttynyt rasva 4,6 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,2 g
Kalsium 81,9 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 159 kcal
Proteiini 3,1 g
Hiilihydraatti 16,5 g
Rasva 8,7 g
Tyydyttynyt rasva 5 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search