Siirry sisältöön
Sitruunakääretorttu

Sitruunakääretorttu

Sitruunakääretorttu

Ainekset

Pohja

Täyte

Kostutukseen

Koristeluun

  • 0,050 kg suklaata (valko- ja taloussuklaata)
  • 0 kg sitruunamelissan lehtiä

Ohje

  1. Ota vetopohja sulamaan huoneenlämpöön muovin alle.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahkaan sokeri ja sekoita kermavaahdon joukkoon. Kostuta sulanut vetopohja appelsiinitäysmehulla. Levitä 2/3 seoksesta vetopohjalle. Kääri rullalle. Levitä loput rahka-kermaseoksesta rullan päälle ja reunoille tai tee leivoksia. Koristele. Tarjoa jälkiruokana ja/tai kahvin kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 143 kcal
Proteiini 3,2 g
Hiilihydraatti 14,8 g
Rasva 7,8 g
Tyydyttynyt rasva 4,4 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,1 g
Kalsium 14 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 251 kcal
Proteiini 5,6 g
Hiilihydraatti 26 g
Rasva 13,8 g
Tyydyttynyt rasva 7,7 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • sitruunamelissan lehtiä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search