Siirry sisältöön
Sitruunaletut

Sitruunaletut

Sitruunaletut

Ainekset

Täytteeksi


Ohje

  1. Sulata letut kylmiössä, hyvin peitettynä.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita siihen rahka, tomusokeri ja sitruunankuori joukkoon.
  3. Lämmitä letut uunissa kevyesti. Täytä letut täytteellä ja taita rullaksi.
  4. Koristele tomusokerilla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 207 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 18,3 g
Rasva 12,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,4 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,5 g
Kalsium 10,3 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 247 kcal
Proteiini 5,9 g
Hiilihydraatti 21,8 g
Rasva 15,4 g
Tyydyttynyt rasva 6,4 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search