Siirry sisältöön
Stroganoffin pata

Stroganoffin pata

Stroganoffin pata

Ainekset

Pinnalle

  • 0 kg tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Ruskista lihakuutiot ja sipuli kevyesti voissa padassa. Kaada lihat ja sipuli kattilaan, lisää vesi ja mausteet. Anna hautua kypsäksi, n. 2 tuntia.
  2. Lisää perunat ja keitä kypsäksi.
  3. Mausta sinapilla ja tomaattisoseella. Lisää smetana ja lopuksi maustekurkkukuutiot. Kuumenna ja ripottele pinnallle persiljaa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 343 kcal
Proteiini 21,1 g
Hiilihydraatti 22,7 g
Rasva 19,4 g
Tyydyttynyt rasva 10,9 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 1,8 g
Kalsium 44,2 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 104 kcal
Proteiini 6,4 g
Hiilihydraatti 6,9 g
Rasva 5,9 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • tuoretta persiljaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search