Siirry sisältöön
Suklaa-manteli trifle

Suklaa-manteli trifle

Brittiklassikko yksinkertaisessa muodossa. Monipuolinen jälkiruoka toimii lasissa näyttävänä vitriinimakeana tai vuoassa herkullisena lounaan jälkiruokana.

Suklaa-manteli trifle

Ainekset

Täyte

Triflen kokoamiseen

Pinnalle


Ohje

  1. Valmista täyte vatkaamalla kerma vaahdoksi. Lisää maitorahkaan muut täytteen aineet. Yhdistä rahkaseos ja vatkattu kerma.
  2. Kostuta vetopohja mehulla. Levitä levylle vadelmahillo ja leikkaa se pieniksi paloiksi.
  3. Kokoa annokset laseihin siten, että vetopohjaa tulee lasin pohjalle ja täytettä päälle.
  4. Koristele pinta vadelmilla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 272 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 31,9 g
Rasva 13,3 g
Tyydyttynyt rasva 5,8 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 0,1 g
Kalsium 47,1 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 264 kcal
Proteiini 4,8 g
Hiilihydraatti 31 g
Rasva 12,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,6 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search