Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
0,550 kg
Valio tummaa vetopohjaa laktoositonValio tumma vetopohja on monikäyttöinen pakastetuote, joka sulaa nopeasti työstövalmiiksi. Levyistä saa leikattua eri kokoisia…
Kostutukseen
- 0,500 kg kahvijuomaa
- 0,002 kg kardemummaa
- 0,085 kg sokeria
- 0,012 kg vaniljasokeria
Täyte
-
0,600 kg
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
0,600 kg
Valio Viola® kevyt maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
- 0,250 kg tomusokeria
- 0,032 kg kahvilikööriä
- 0,015 kg sitruunamehua
- 0,010 kg liivatelehtiä
Pinnalle
- 0,019 kg kaakaojauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa vetopohjasta kaksi GN1/1-kokoista palaa. Nosta toinen 40 mm korkuiseen astiaan ja kostuta maustetulla kahvijuomalla. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Purista kuiviksi ja sulata kiehuvaan sitruunamehuun. Yhdistä täytteen ainekset, kerma vaahdotettuna ja liivateseos hieman jäähdytettynä. Levitä puolet täytteestä pohjalle. Nosta päälle toinen vetopohjan pala ja kostuta. Levitä loppu täyte päälle. Anna vetäytyä kylmässä 2-3 tuntia. Sihtaa pinnalle runsaasti kaakaojauhetta.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
320 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
35,7 g
Rasva
16,4 g
Tyydyttynyt rasva
9,4 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Kalsium
23 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
246 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
27,5 g
Rasva
12,7 g
Tyydyttynyt rasva
7,2 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa