Siirry sisältöön
Vadelmainen rahka

Vadelmainen rahka

Vadelmainen rahka

Ainekset


Ohje

  1. Vaahdota kerma kevyeksi vaahdoksi.
  2. Yhdistä kaikki ainekset. Anna maustua pari tuntia kylmässä ennen tarjoilua.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 271 kcal
Proteiini 9,1 g
Hiilihydraatti 22,8 g
Rasva 15,3 g
Tyydyttynyt rasva 9,1 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,1 g
Kalsium 40,1 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 169 kcal
Proteiini 5,7 g
Hiilihydraatti 14,2 g
Rasva 9,6 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search