Siirry sisältöön

Sienet esittelyssä

Herkkutatti

Pähkinäinen, kermainen ja mieto maku. Sopii hyvin erilaisiin sieniruokiin raakana tai kypsennettynä. Voidaan käyttää carpaccion tapaan siivutettuna, paistettuna voissa tai risoton valmistamiseen. Voidaan säilöä kuivaamalla tai pakastamalla.

Karvarousku

Pippurimaisen kipakan maun vuoksi se vaatii keittämisen ennen käyttöä. Käytetään sienisalaattiin, keittoihin, kastikkeisiin ja muhennoksiin. Voidaan säilöä suolaamalla ja pakastamalla.

Mustatorvisieni

Sopii monenlaisiin sieniruokiin. Voidaan käyttää kuivattuna ja jauhettuna lihamurekkeen, riistaruokien tai sämpylätaikinan maustamiseen. Voidaan säilöä kuivaamalla tai pakastamalla.

Mustavahakas

Usein toukkia sisältävä, mutta miedon ja makean makuinen ruokasieni. Voidaan kuivattuna syödä sellaisenaan naposteltavana sipsien tapaan. Voidaan säilöä kuivaamalla tai pakastamalla.

Portobello

Jättikokoiseksi kasvava herkkusieni, jonka lakki voi olla halkaisijaltaan yli kymmensenttinen. Voimakas ja aromikas maku, kiinteä rakenne ja kuiva koostumus. Soveltuu paistettavaksi tai grillattavaksi sellaisenaan tai esimerkiksi hampurilaisen välissä.

Kaikki helposti yhdeltä kumppanilta

Valio Aimo® on foodservice-alan toimija, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattava jakeluverkosto. Yhdistämme tukun ja valmistajan parhaat puolet, joten voimme tarjota juuri sinulle sopivimman kokonaispaketin. Haluamme olla asiantuntevin kumppanisi ja joka päivä luottamuksen arvoinen.

Search