Croissant on muuntautumiskykyinen klassikkoleivonnainen. Sitä voisi kuvata myös kahvilatuotteiden pettämättömäksi luottopakiksi: vitriiniin saa nopeasti täytettä, kun paistaa herkullisia, tuoksuvia croissantteja päivän mittaan. Poimi vinkit ja ideat, joiden avulla saat helposti ja nopeasti houkuttelevan lopputuloksen!
Kansainvälinen croissant-päivä rantautui Suomeen
Erilaisia teemapäiviä ilmestyy säännöllisesti, mutta kaikista ei muodostu perinteitä. Klassikkoleivonnainen croissant on nouseva trendi, johon kannattaa tarttua. Oma teemapäivä on myös hyvä mahdollisuus tehdä lisämyyntiä. Kun leivontaan käytetään puhtaita raaka-aineita ja aitoa
voita, saadaan vastustamaton leivonnainen, joka on myös hyvin muuntautumiskykyinen.
Makeilla täytteillä ja lisukkeilla croissant on ihana aamun aloitus tai iltapäivän kahviherkku. Suolaisilla täytteillä makumaailmaltaan miellyttävä ja neutraali croissant muuntautuu vaikka lounaaksi. Croissant-päivänä voisarvia kannattaa tarjoilla eri tavoin tuunattuna, jolloin tuotteesta saa myös paremman hinnan. Valion ohjeilla kuka tahansa pystyy paistamaan voisarvet aamiaiselle tai tekemään pienillä nikseillä tuotteelle viimeisen silauksen.
Vinkkejä ja oikopolkuja ammattilaisille
Herkullinen esillepano on yhtä tärkeää kuin maku, sillä vitriinituotteissa asiakas syö myös silmillään. Croissantit ovat herkullisia
sellaisenaankin, mutta muista hyödyntää ohjeet ja vinkit, joilla nostat jo valmiiksi toimivan tuotteen vielä astetta korkeammalle. Sivuiltamme löydät runsaasti Valio Koekeittiön luomaa ja toimivaksi testattua reseptiikkaa ammattilaiskäyttöön sekä ideoita esimerkiksi erilaisiin kuorrutuksiin, koristeluun sekä suolaisiin ja makeisiin versioihin.
Valion valmiit marja- ja hedelmätäytteet sopivat croissanttien seuraan erinomaisesti sellaisenaan tai esimerkiksi kerma-rahkaseokseen sekoitettuna. Yllättäisitkö asiakkaat tarjoamalla croissanttien lisukkeena vaihteeksi vaikka aprikoositäytettä tai lakkahilloa? Valion herkulliset täytteet valmistetaan Suomen suurimmalla hillotehtaalla Suonenjoella, ja niiden laatu ja maut ovat ensiluokkaisia. Kylmätuotteina niissä on raikas, aito marjojen ja hedelmien maku tallella!