Siirry sisältöön
Croissantpretzel

Croissantpretzel

Croissantpretzel

Ainekset

  • 0,700 kg pakaste croissantteja
  • 2,000 kg vettä
  • 0,030 kg ruokasoodaa
  • 0,050 kg Valio kokomunamassaa
  • 0,070 kg sormisuolaa

Lisäksi


Ohje

  1. Sulata croissantit.
  2. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon sooda.
  3. Keitä croissantteja n 30 sekuntia. Valuta vesi pois.
  4. Voitele kokomunamassalla ja lisää päälle suola.
  5. Paista kypsiksi.

Lisäksi

  1. Halkaise jäähdytetyt croissantit ja täytä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 107 kcal
Proteiini 8,6 g
Hiilihydraatti 1,2 g
Rasva 7,6 g
Tyydyttynyt rasva 3,6 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 10 g
Kalsium 165,1 mg
D-vitamiini 0,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 86 kcal
Proteiini 6,9 g
Hiilihydraatti 1 g
Rasva 6,1 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 8,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search