Siirry sisältöön
Kirsikka croissantit

Kirsikka croissantit

Kirsikka croissantit

Ainekset

  • 1,400 kg pakaste croissantteja

Täyte

Koristelu

  • 0,400 kg taloussuklaata sulatettuna
  • 0,200 kg mantelirouhetta

Ohje

  1. Paista croissantit kypsiksi ja jäähdytä.
  2. Valmista täyte sekoittamalla kerma vaahdoksi. Sekoita täytteen muut aineet keskenään. Lisää joukkoon kerma varovasti sekoittaen.
  3. Halkaise croissantit ja pursota täytettä puolikkaisiin.
  4. Koristele päät suklaalla ja mantelirouheella.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 507 kcal
Proteiini 11,2 g
Hiilihydraatti 50,1 g
Rasva 28,8 g
Tyydyttynyt rasva 12,7 g
Ravintokuitu 4,1 g
Suola 0,5 g
Kalsium 45,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 384 kcal
Proteiini 8,5 g
Hiilihydraatti 38 g
Rasva 21,9 g
Tyydyttynyt rasva 9,6 g
Ravintokuitu 3,1 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search