Siirry sisältöön
Jälkiruoka kruunaa pääsiäisaterian

Sesonki

Jälkiruoka kruunaa pääsiäisaterian

Pääsiäisen perinteinen jälkiruoka on pasha, mutta se ei suinkaan ole ainoa vaihtoehto makeannälkään. Maukkaan aterian voi viimeistellä monella erilaisella herkulla.

Tip icon

Tiesitkö:

  • Pasha on kotoisin Venäjältä, josta se levisi ensin Karjalaan ja yleistyi Suomessa vasta 1970-luvulla.

  • Pääsiäisjälkiruokien pohjana on usein rahka tai muut hapatetut maitotuotteet. Perinne juontaa pääsiäisenajan paastoon, jonka aikana ei nautittu lainkaan maitotuotteita. Ylimääräinen maito hapatettiin ja sitä oli yllin kyllin tarjolla pääsiäispöytään.

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search