Siirry sisältöön
Sesonki

Aimo annos sesonkeja yksissä kansissa

Mausteinen viikuna-mantelikakku pöydällä annostelussa.

Sadonkorjuu ja loppuvuoden juhlakausi näkyvät nyt tukkumme valikoimissa.

Nostalgista syksyä!

Syksyn Sesonkituotteet-lehti tuo mukanaan metsän maut, sadonkorjuun parhaat raaka-aineet ja nostalgiaa henkivät juhlaklassikot.

Yllätä asiakkaat halloweenina kekseliäillä kurpitsaruoilla ja kammottavan hauskoilla herkuilla ja upota sadonkorjuun kunniaksi kotimaisia juureksia ja vihanneksia lounasruokiin. Miltä kuulostaisi esimerkiksi keltajuuri-sinihomejuustokauratto (s. 8)? Hirvi ja peura sopivat puolestaan moneen tuttuun reseptiin naudan- tai possunlihan tapaan. Kokeile esimerkiksi meheviä nyhtöhirvileipiä, joiden liha on hautunut pitkään olutliemessä (s. 14).

Vuosi huipentuu tietenkin suurimpaan ja mahtavimpaan ruokajuhlaan, jouluun. Lehdestämme löydät joulun parhaat tuotteet jokaiseen makuun. Jaamme myös reseptin mausteiseen viikuna-mantelikakkuun (s. 18) ja hyvikkivinkit joulutarjoiluista ylijääneille manteleille, glögille ja kinkulle. Ja entä blinikausi? Piimä-tilliblinit (s. 30) perinteisine täytteineen saavat blinien ystävät huokailemaan ihastuksesta.

Lehti on reseptien lisäksi täynnä tuotteita ja suosituksia sekä vinkkejä niiden käyttöön. Kannattaa tukustua!


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search