Siirry sisältöön
Sesonki

Tuunaa täytteillä laskiaisen myyntihitti – laskiaistaco!

Tuunaa täytteillä laskiaisen myyntihitti – laskiaistaco!

Laskiaisen kiistaton myyntihitti on kermalla täytetty laskiaispulla, mutta mitäpä jos tänä vuonna kokeilisit jotain muuta? Laskiaistaco jo nimenä nostattaa kulmakarvoja ja hurmaavat täytteet saavat suupieletkin ylös.

Vaihtuvilla täytteillä tuot veikeyttä ja vaihtelua vitriiniin. Laskiaispullan voi tarjoilla nyt aivan uudessa muodossa, lystikkäänä tacona! Taituroi makeita tacoja erilaisilla kermatäytteillä. Samoilla täytteillä loihdit myös lumoavat kakut isommalle ryhmälle ja tuunaat makoisat croissantit. Tee tacopohjat itse tai oikaise käyttämällä valmiita Valio-vetopohjia, jotka kostutat maidolla.

Makean taco-pohjan resepti:

Mansikkatäyte muistuttaa Suomen kesästä.
Mustikkatäyte tarjoaa täydellisen mustikan ja kerman liiton.
Appelsiinisuklaatäyte syntyy Valio appelsiinikuorihillosta ja tumma suklaa tuo syvyyttä makuun.

Appelsiinisuklaatäyte

Lämmitä appelsiinimehu ja sulata suklaa joukkoon. Lisää appelsiinikuoritäyte joukkoon. Vaahdota kerma ja lisää n. 40 °C suklaaseos joukkoon nostellen.

Mustikkatäyte

Vaahdota kerma ja lisää mustikkatäyte. Vaahdota tasaiseksi.

Mansikkatäyte

Vaahdota kerma ja lisää mansikkatäyte. Vatkaa tasaiseksi.

Tuorejuustotäyte

Vaahdota kerma ja lisää tomusokeri sekä tuorejuusto. Vaahdota tasaiseksi.

Vinkeät laskiaistacot täytetään herkullisen kermaisilla täytteillä
Helppo ja nopea täytekakku mustikkatäytteellä ja kermalla kuorrutettuna.
Lisää laskiaisvinkkejä

Lisää laskiaisvinkkejä

Pullabaari vai kenties laskiaispullaa uudessa muodossa? Koska jokaisella asiakkaalla on oma suosikkinsa, vitriiniin on hyvä varata laskiaispullia erilaisilla täytteillä.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search