Viisi uutta reseptiä kevään juhliin ammattilaiskeittiöille
Mietitkö, miten kevään juhlat näkyisivät ruokalistalla? Älä mieti enää, vaan poimi talteen nämä suurkeittiöreseptit, joita on helppo valmistaa suuria määriä niin koululaisille kuin ikäihmisille.
Näistä resepteistä löydät inspiraatiota niin pääsiäisen, vapun kuin koulujen päätösviikon tarjoiluun. Ne on suunniteltu erityisesti julkisen puolen ammattikeittiöitä silmälläpitäen, ja niitä on helppo valmistaa suuria määriä kylmävalmistuksella.
1. Mifu nuudelivuoka
Tämä herkullinen nuudelivuoka valmistuu helposti kylmävalmistuksena. Lempeän mausteinen vuoka maistuu myös nuorimmille asiakkaille. Koko massa sekoitetaan padassa ja valmis massa jaetaan vuokiin. Kostea paisto takaa mehukkaan lopputuloksen. Ruoan voi tehdä paistovalmiiksi tarvittaessa, vaikka edellisenä päivänä.
Lisää sesonkivinkkejä:
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.