Viisi uutta reseptiä kevään juhliin ammattilaiskeittiöille
Mietitkö, miten kevään juhlat näkyisivät ruokalistalla? Älä mieti enää, vaan poimi talteen nämä suurkeittiöreseptit, joita on helppo valmistaa suuria määriä niin koululaisille kuin ikäihmisille.
Näistä resepteistä löydät inspiraatiota niin pääsiäisen, vapun kuin koulujen päätösviikon tarjoiluun. Ne on suunniteltu erityisesti julkisen puolen ammattikeittiöitä silmälläpitäen, ja niitä on helppo valmistaa suuria määriä kylmävalmistuksella.
1. Mifu nuudelivuoka
Tämä herkullinen nuudelivuoka valmistuu helposti kylmävalmistuksena. Lempeän mausteinen vuoka maistuu myös nuorimmille asiakkaille. Koko massa sekoitetaan padassa ja valmis massa jaetaan vuokiin. Kostea paisto takaa mehukkaan lopputuloksen. Ruoan voi tehdä paistovalmiiksi tarvittaessa, vaikka edellisenä päivänä.