Siirry sisältöön
Sesonki

Viisi uutta reseptiä kevään juhliin ammattilaiskeittiöille

Viisi uutta reseptiä kevään juhliin ammattilaiskeittiöille
Petri Nuutinen
Petri Nuutinen
Ruokapalveluiden asiantuntija

Suurkeittiömaailma ja erityisesti kouluruoan kehittäminen ovat Petrin sydäntä lähellä. Hänelle on kertynyt vuosien vankka kokemus tuotekehityksestä, reseptiikasta ja koulutuksista julkishallinnon puolella.

Mietitkö, miten kevään juhlat näkyisivät ruokalistalla? Älä mieti enää, vaan poimi talteen nämä suurkeittiöreseptit, joita on helppo valmistaa suuria määriä niin koululaisille kuin ikäihmisille.

Näistä resepteistä löydät inspiraatiota niin pääsiäisen, vapun kuin koulujen päätösviikon tarjoiluun. Ne on suunniteltu erityisesti julkisen puolen ammattikeittiöitä silmälläpitäen, ja niitä on helppo valmistaa suuria määriä kylmävalmistuksella.

1. Mifu nuudelivuoka

Tämä herkullinen nuudelivuoka valmistuu helposti kylmävalmistuksena. Lempeän mausteinen vuoka maistuu myös nuorimmille asiakkaille. Koko massa sekoitetaan padassa ja valmis massa jaetaan vuokiin. Kostea paisto takaa mehukkaan lopputuloksen. Ruoan voi tehdä paistovalmiiksi tarvittaessa, vaikka edellisenä päivänä.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search