Siirry sisältöön
Sesonki

Viisi uutta reseptiä kevään juhliin ammattilaiskeittiöille

Viisi uutta reseptiä kevään juhliin ammattilaiskeittiöille
Petri Nuutinen
Petri Nuutinen
Ruokapalveluiden asiantuntija

Suurkeittiömaailma ja erityisesti kouluruoan kehittäminen ovat Petrin sydäntä lähellä. Hänelle on kertynyt vuosien vankka kokemus tuotekehityksestä, reseptiikasta ja koulutuksista julkishallinnon puolella.

Mietitkö, miten kevään juhlat näkyisivät ruokalistalla? Älä mieti enää, vaan poimi talteen nämä suurkeittiöreseptit, joita on helppo valmistaa suuria määriä niin koululaisille kuin ikäihmisille.

Näistä resepteistä löydät inspiraatiota niin pääsiäisen, vapun kuin koulujen päätösviikon tarjoiluun. Ne on suunniteltu erityisesti julkisen puolen ammattikeittiöitä silmälläpitäen, ja niitä on helppo valmistaa suuria määriä kylmävalmistuksella.

1. Jambalaya

Tämä louisianalainen riisiruoka loistaa kevään väreissä. Hybridi-jambalayassa puolet lihasta on korvattu kasvispohjaisella gluteenittomalla Gold & Green keiton kestävällä lastulla.


Search