Siirry sisältöön
Sesonki

Tammikuussa nautitaan kirpeänmakeista sitruksista. Kuukauden kasvis on klementiini, jonka lajikkeita onkin lukuisia erilaisia.

Aimolaisten vinkit

”Pikkusitruksista ensimmäisenä tukkuihin saapuvat hapokkaat satsumat, sitten klementiinit ja viimeisinä makeat mandariinit.”

-Lyyra Simpura, tuoteryhmäpäällikkö, Valio Aimo®

”Veriappelsiinista saat helpon snacksin lohkomalla sen kalvottomiksi lohkoiksi ja dippaamalla leikkuupinnan sokeriin. Lisää kalvottomia appelsiinilohkoja myös tuomaan raikkautta tammikuun salaatteihin.”

-Niina Nykvist, tuoteryhmäpäällikkö, Valio Aimo®

Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Sesongissa myös

appelsiini, greippi, hunajapomelo, klementiini, kookospähkinä, kumkvatti, omena, veriappelsiini, verigreippi, inkivääri, keltasipuli, lehtikaali, punakaali, salottisipuli, bataatti, maa-artisokka, mustajuuri ja porkkana

Sesongin suosikkireseptit ammattikeittiöihin

Kokeile korvata resepteissä klementiineillä mandariinit, satsumat tai appelsiinit.

Kokeile myös korvata veriappelsiineilla kaikki tai vain osa käytetyistä appelsiineista. Tai ota ilon irti veriappelsiinin kauniista väristä käyttämällä sitä koristeena.

Search