Siirry sisältöön
Komponentteja gn-vuoissa pöydällä

Vinkkiartikkelit

Lounasta kustannustehokkaasti

Miten esivalmisteluilla ja raaka-ainevalinnoilla voi tehostaa työtä ja säästää rahaa? Miten kustannustehokkuus ja buffetin järjestys liittyvät yhteen? Vinkeillämme tuot lisää katetta lounaspöytään hyvikkiä unohtamatta.

Näin järjestät lounasbuffetin fiksusti

Onko lounasbuffetissa merkitystä sen järjestyksellä? Entä psykologialla ja optisilla harhoilla? Itse asiassa niillä on paljonkin merkitystä siihen, paljonko viivan alle jää.

Lounas tarjolla pienissä annoskipoissa pöydällä.

Suunnittele lounaspöytä tehokkaasti

Lounaan ennakoivat esivalmistelut ja tarkoin valitut raaka-aineet tehostavat työtä ja kirjaimellisesti säästävät rahaa. Tuomas Hämäläinen koekeittiöltämme listasi vinkit.

Lounas tarjolla pienissä annoskipoissa pöydällä.

Hävikki kuriin ruokalista- ja raaka-ainesuunnittelulla

Tehokas keino hävikin vähentämisessä on huolellinen ruokalistan suunnittelu ja annoskokojen oikea skaalaus ja maustaminen.

Raaka-aineista pöydällä kulhoissa ja puisen leikkuulaudan päällä.

Lisäarvoa lounaspöytään

Lounastarjonta tuntuu välillä junnaavan samoissa vanhoissa kaavoissa. Olisiko nyt hyvä hetki miettiä, mitä uudenlaista lisäarvoa sinä voisit tuottaa asiakkaillesi?

Papu-mangosalaattia sinisellä lautasella

Härmän kylpylä sai koulutuspäivästä vinkit katteen parantamiseen

Valio Aimo tukun koulutuspäivässä Härmän Kylpylälle selvisi kustannustehokkaan noutopöydän salat: suunnitelmallisuus, joustavuus ja asiakkaiden lempeä ohjaaminen.

Kuntokeskus-Härmän työntekijöitä keittiössä

Arto Rastas ja kustannustehokas lounas käytännössä

Arto Rastas tietää, miten tasokasta lounasta tarjotaan kustannustehokkaasti. Oppejaan hän soveltaa niin Xavier-henkilöstöravintolassa kuin ravintola Periscopessa.

Arto Rastas

Kustannustehokkaan lounasbuffetin ABC

Tiivistimme kustannustehokkaan lounasbuffetin opit inspiroivaan tietopakettiin. Kerromme, miten huomioit kustannustehokkuuden suunnittelusta raaka-aineiden valintaan ja esillepanoon.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search