
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,400 kg
Lohimassa
-
1,000 kg
Valio kirjolohimassaaValmistettu suomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta.
- 0,200 kg
- 0,060 kg soijakastiketta
- 0,020 kg sitruunamehua
- 0,020 kg seesaminsiemeniä
Tarjoiluun
- 0,300 kg
- 0,005 kg wasabitahnaa piparjuuritahnaa
- 0,050 kg hienonnettua ruohosipulia
- 0,002 kg merileväarkkia
- 0 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Sulata ruiskiekot ja irrota puolikkaat toisistaan. Levitä leivän puolikkaat GN pellille.
Lohimassa
- Sekoita sulatetun kirjolohimassan joukkoon, crème fraiche, soija ja sitruunamehu. Annostele massaa leipien pinnalle. Ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista lohileipiä 220 asteessa n. 10 minuuttia.
Tarjoiluun
- Valmista kylmä kastike soseuttamalla sauvasekoittimella crème fraiche, wasabitahna ja ruohosipuli. Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa. Kaada täyte pursotinpuussiin. Leikkaa merileväarkista ohuita suikaleita. Koristele valmiit leivät merileväsuikaleilla ja wasabikastikeella.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
221 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatti
9,7 g
Rasva
14,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,8 g
Kalsium
32 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
224 kcal
Proteiini
12,2 g
Hiilihydraatti
9,8 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa