Siirry sisältöön
Blinien makeat lisäkkeet, jogurtti-raparperimousse
Tehnyt Ville Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Ville Valio Aimo Koekeittiöstä

Blinien makeat lisäkkeet, jogurtti-raparperimousse

Kirpeän hapan, mutta samalla täyteläinen raparperi mousse täydentää hyvin blinien tuhdin makumaailman jälkiruokana. Ammattikeittiöihin luotu makea blinien täyte, täydentämään blinisesongin ratkaisuja.

Blinien makeat lisäkkeet, jogurtti-raparperimousse

Ainekset

  • 0,300 kg raparperipaloja
  • 0,100 kg vettä
  • 0,100 kg sokeria
  • 0,500 kg
    Valio Keittiön kreikkalaista jogurttia
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kreikkalainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 0,012 kg liivatelehteä

Ohje

  1. Kiehauta raparperit, vesi ja sokeri. Soseuta ja jäähdytä. Yhdistä kreikkalainen jogurtti seokseen. Liota liivatteita 10 minuuttia vedessä, sulata ne varovasti kattilassa ja vispaa seokseen mukaan. Jäähdytä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 65 kcal
Proteiini 2,5 g
Hiilihydraatti 8,7 g
Rasva 1,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,1 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0 g
Kalsium 35,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 104 kcal
Proteiini 4,1 g
Hiilihydraatti 14,1 g
Rasva 3,1 g
Tyydyttynyt rasva 1,8 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search