Siirry sisältöön
Luumu-Tiramisu
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Luumu-Tiramisu

Talvinen versio tiramisusta GN-vuoassa valmistettuna suuremmillekin asiakasmäärille.

Luumu-Tiramisu

Ainekset

Kostutus

  • 0,350 kg kylmää, vahvaa kahvia
  • 0,040 kg hienoa sokeria
  • 0,015 kg vaniljasokeria

Täyte

Pinnalle

  • 0,020 kg kaakaojauhetta

Ohje

  1. Leikkaa vetopohjasta kaksi 1/1 GN kokoista palaa.
  2. Nosta toinen vetopohjan pala 1/1 GN 40 mm vuokaan leivinpaperin päälle ja kostuta maustetulla kahvijuomalla molemmin puolin.
  3. Vaahdota Valio vispikerma yleiskoneessa. Lisää muut täytteen ainekset ja vaahdota vielä hetki. Annostele puolet täytteestä vetopohjan päälle. Laita toinen vetopohjan pala päälle ja kostuta molemmin puolin maustetulla kahvilla. Lisää päälle loput täytteestä. Anna vetäytyä kylmässä muutaman tunnin ajan.
  4. Viimeistele ripottelemalla pinnalle reilusti kaakaojauhetta.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 323 kcal
Proteiini 5,9 g
Hiilihydraatti 32,1 g
Rasva 18,6 g
Tyydyttynyt rasva 10,1 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,4 g
Kalsium 35,9 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 237 kcal
Proteiini 4,4 g
Hiilihydraatti 23,6 g
Rasva 13,7 g
Tyydyttynyt rasva 7,5 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search