Siirry sisältöön
Nuudelipaprikat

Nuudelipaprikat

Nuudelipaprikat

Ainekset

  • 2,000 kg paprikaa
  • 0,010 kg sitruunapippuria
  • 0,650 kg
    Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa
    Valio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
    Valio Koskenlaskija® 1,5 kg voimakas sulatejuustotanko laktoositon
  • 0,500 kg keitettyä nuudelia
  • 0,250 kg kinkkusuikaleita
  • 0,030 kg hienonnettua persiljaa
  • 0,120 kg kananmunaa

Voiteluun


Ohje

  1. Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet.
  2. Voitele paprikoiden sisäpinnat Oivariini rasvalla. Ripottele sitruunapippuria tasaisesti paprikoiden sisään. Laita voideltuun GN-vuokaan.
  3. Paloittele sulatejuusto n. 1 x 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi.
  4. Leikkaa tai saksi nuudeleita hieman lyhyemmiksi.
  5. Yhdistä täytteen ainekset ja täytä paprikat.
  6. Kypsennä 200 asteessa n. 25 min tai kunnes paprikat ovat pehmenneet. Tarjoa salaatin kanssa

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 397 kcal
Proteiini 25 g
Hiilihydraatti 21,7 g
Rasva 22,2 g
Tyydyttynyt rasva 10,2 g
Ravintokuitu 4,7 g
Suola 2,5 g
Kalsium 406,7 mg
D-vitamiini 1,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 113 kcal
Proteiini 7,1 g
Hiilihydraatti 6,2 g
Rasva 6,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search