Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
0,050 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,105 kg fariinisokeria
- 0,500 kg omenakuutioita, pakaste
- 0,250 kg
Taikina
- 0,250 kg sokeria
- 0,250 kg kananmunia
- 0,520 kg vehnäjauhoja
- 0,022 kg leivinjauhetta
-
0,250 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,024 kg vaniljasokeria
-
0,300 kg
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Tarjoiluun
-
0,500 kg
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9 %Valio vaahtoutuva vaniljakastike on lempeän vaniljainen jälkiruokakastike, joka maistuu herkulliselta kuohkeaksi vaahdotettuna esimerkiksi leivonnaisten seurassa.…
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi GN 1/1-40 -astiassa. Voitele astian pohja ja reunat. Ripottele fariinisokeri pohjalle. Levitä sulatetut ja valutetut omenakuutiot ja puolukat tasaisesti astiaan.
- Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää munat ja sokeri sekä voisula ja maito.
- Levitä taikina omenakuutioiden ja puolukoiden päälle. Paista kakku kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 25 min. Kumoa GN-pellin avulla kääntämällä kakku ylösalaisin. Leikkaa jäähtyneenä annospaloiksi ja tarjoa vaahdotetun Vanilja 9% kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
225 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
29,2 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5,9 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
123,2 mg
D-vitamiini
0,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
352 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
45,6 g
Rasva
15,6 g
Tyydyttynyt rasva
9,3 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa