Siirry sisältöön
Omenapiirakka-pizza
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Omenapiirakka-pizza

Napolilainen pizza toimii myös makeana. Tässä versiossa maistuu ruskistettu voi, omena ja kaneli.

Omenapiirakka-pizza

Ainekset

  • 0,500 kg omenaa
  • 0,150 kg appelsiinimehua
  • 0,075 kg sokeria
  • 0,200 kg Ruskistettua voita
  • 0,100 kg tomusokeria
  • 0,010 kg jauhettua kanelia

Ohje

  1. Mausta omenaviipaleet appelsiinimehulla ja sokerilla. Anna omenan maustua ja pehmentyä tovi marinadissa.
  2. Muotoile napolilaisesta pizzataikinasta (ks. Napolilainen pizza -ohje) 10 kpl n. 100 g pizzoja, joiden pohjalle tulee ruskistettua voita ja marinoituja omenaviipaleita ennen paistoa, sekä reilu kerros siivilöityä tomusokeri-kaneliseosta paiston jälkeen. Paista napolilaisen pizzan ohjeen mukaan.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 90 kcal
Proteiini 0,1 g
Hiilihydraatti 21,6 g
Rasva 0,1 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0 g
Kalsium 14,1 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 87 kcal
Proteiini 0,1 g
Hiilihydraatti 21 g
Rasva 0,1 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search