Siirry sisältöön
Paahdettu-raparperirahka

Paahdettu-raparperirahka

Paahdettu raparperi lautasella muistuttaa kevään tulosta. Inkivääri tuo jotain uutta perinteiseen raparperirahkaan

Paahdettu-raparperirahka

Ainekset

Rahkaseos


Ohje

  1. Paahda jäset raparperipalat 250°C uunissa 15-20 min. Jäähdytä.
  2. Lisää mausteet rahkan joukkoon. Vaahdota kerma, rahka ja mausteet keskenään.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 271 kcal
Proteiini 6,8 g
Hiilihydraatti 20,5 g
Rasva 17,6 g
Tyydyttynyt rasva 10,6 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,1 g
Kalsium 65,3 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 274 kcal
Proteiini 6,9 g
Hiilihydraatti 20,7 g
Rasva 17,8 g
Tyydyttynyt rasva 10,7 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search