Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,020 kg Valio GN -pizzapohjaa
Täyte
- 1,000 kg kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 0,006 kg suolaa
- 0,050 kg hienonnettua tilliä
-
0,400 kg
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
- 0,100 kg sweet chilikastiketta
Päälle
- 0,600 kg
Jaa resepti
Ohje
- Sulata Valio GN-pizzapohjat ja katkaravut.
- Yhdistä hyvin valutetut ja suolalla maustetut katkaravut täytteen muihin aineisiin.
- Leikkaa pizzapohjat kolmeen osaan.
- Jaa täyte paloille ja rullaa ne kiinni tiukasti.
- Lado valmiit rullat leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-65 vuokaan
- Ripota päälle juustoraaste.
- Paista uunissa 200 asteessa n. 10 min tai kunnes rullat saavat väriä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
512 kcal
Proteiini
33,3 g
Hiilihydraatti
43,5 g
Rasva
21,9 g
Tyydyttynyt rasva
10,7 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
2,9 g
Kalsium
428,1 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
205 kcal
Proteiini
13,3 g
Hiilihydraatti
17,4 g
Rasva
8,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa