Siirry sisältöön
Viiriäisen uppomuna

Viiriäisen uppomuna

Viiriäisen uppomuna

Ainekset

  • 0,080 kg viiriäisen munia
  • 1,000 kg vettä
  • 0,100 kg väkiviinaetikkaa

Ohje

  1. Kuori viiriäisen munat suoraan etikkaan ja samaan aikaan kiehauta vesi kattilassa.
  2. Pyöräytä lusikalla veteen pyörre ja lisää joukkoon etikka ja munat.
  3. Laske kattilan lämpöä niin ettei vesi kiehu kunnolla ja kypsennä munia 1,5 min. Nostele munat kattilasta suoraan jääveteen.


  4. Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 37 kcal
Proteiini 2,6 g
Hiilihydraatti 0,2 g
Rasva 1,8 g
Tyydyttynyt rasva 0,6 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Kalsium 18,9 mg
D-vitamiini 0,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 186 kcal
Proteiini 12,9 g
Hiilihydraatti 1 g
Rasva 9,2 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search