Siirry sisältöön
Juustolla makua leivonnaisiin

Sesonki

Juustolla makua leivonnaisiin

Juustolla luot leivonnaisiin ainutlaatuisen herkullisen maun. Tuorejuuston raikas täyteläisyys on monen makean leipomotuotteen mehevä salaisuus. Juustot tuovat syvää makua myös suolaisiin leipomoherkkuihin.

Suolaiset leipomoreseptit

Valikoiduilla leipomoresepteillä onnistut takuulla hurmaamaan vaativankin asiakkaan. Nämä suolaiset leivonnaiset sopivat niin paikan päällä nautittaviksi kuin take away -myyntiin.

Makeat juustoreseptit

Näillä valikoiduilla resepteillä onnistut takuulla hurmaamaan vaativankin leipomoasiakkaan. Juustokakut ja -leivonnaiset toimivat aina. Upea kanelicurd juustokakku on tulvillaan sesongin makuja ja lopputuloksen kruunaavat koristeelliset pursotukset. Tuorejuustoa löytyy myös joulun mehevimmän pullakranssin täytteestä.

Juuston viemää

Monen rakastetun ruokalajin salaisuutena on juusto. Se antaa ruokaan makua, rakennetta ja ulkonäköä. Juustonystävien iloksi niputimme yhteen Valion suosituimmat juustoreseptit ammattikeittiöille sekä parhaimmat vinkit juustorajoiluihin. Juhli juustoja, ja hemmottele asiakkaitasi inspiroivilla teemapäivillä!


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search