Hyppää sisältöön
Juustolla makua leivonnaisiin

Sesonki

Juustolla makua leivonnaisiin

Juustolla luot leivonnaisiin ainutlaatuisen herkullisen maun. Tuorejuuston raikas täyteläisyys on monen makean leipomotuotteen mehevä salaisuus. Juustot tuovat syvää makua myös suolaisiin leipomoherkkuihin.

Suolaiset leipomoreseptit

Valikoiduilla leipomoresepteillä onnistut takuulla hurmaamaan vaativankin asiakkaan. Nämä suolaiset leivonnaiset sopivat niin paikan päällä nautittaviksi kuin take away -myyntiin.

Makeat juustoreseptit

Näillä valikoiduilla resepteillä onnistut takuulla hurmaamaan vaativankin leipomoasiakkaan. Juustokakut ja -leivonnaiset toimivat aina. Upea kanelicurd juustokakku on tulvillaan sesongin makuja ja lopputuloksen kruunaavat koristeelliset pursotukset. Tuorejuustoa löytyy myös joulun mehevimmän pullakranssin täytteestä.

Juuston viemää

Monen rakastetun ruokalajin salaisuutena on juusto. Se antaa ruokaan makua, rakennetta ja ulkonäköä. Juustonystävien iloksi niputimme yhteen Valion suosituimmat juustoreseptit ammattikeittiöille sekä parhaimmat vinkit juustorajoiluihin. Juhli juustoja, ja hemmottele asiakkaitasi inspiroivilla teemapäivillä!

Etsi