Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Hyvikkiä pellolta pöytään

Anne-Mari Paapio
valikoimajohtaja

Koen onnistuneeni Aimona silloin, kun sinä – asiakkaamme – olet menestynyt.

Hyvikki rakentaa vastuullisuutta hävikkiä ehkäisten. Suunnittelemme tuotteita ja ratkaisuja, joilla sinäkin voit kasvattaa hyvikkiä.

Hävikki on monelle tuttu käsite, mutta hyvikki, sen positiivinen kaveri on vielä monelle tuntematon.

Hyvikki rakentaa vastuullisuutta pellolta pöytään asti, hävikkiä ehkäisten. Se on tapa ajatella ja toimia kustannustehokkaasti niin, että lopputulos on paras mahdollinen: asiakkaasi ovat tyytyväisiä ja yrityksesi menestyy. Mitä kaikkea hyvikki tarkoittaa työn arjessa?

Se on toiminnan laatua: se ei tähtää pelkästään resurssitehokkuuteen, vaan myös nautittavaan ruoka- ja palvelukokemukseen. Hyvikkiä on se, että raaka-aineet hyödynnetään mahdollisimman hyvin: kasveista, lihoista ja kaloista käytetään kaikki niiden osat jäte minimoiden, hyöty ja maku maksimoiden. Hyvikkiä on se, että raaka-aineet tilataan tarpeen mukaan oikeassa pakkauskoossa, jolloin kaikki voidaan hyödyntää eikä nurkkiin jää lojumaan purkin- tai pussinpohjia. Sitä on myös uunin lämmön hyödyntäminen tehokkaasti ja työtuntien käyttäminen parhaalla mahdollisella tavalla. Hyvikkiä on maistuva lopputulos, kun lautaset tyhjenevät ja suut kääntyvät hymyyn.

Me Aimossa teemme parhaamme hyvikin kasvattamiseksi. Suunnittelemme tuotteita ja ratkaisuja, jotka säästävät työaikaa ja -vaiheita. Lue esimerkiksi juttu Leipomo Juuresta ja siitä, miten kätevästi he tekivät vegaaniset munkit jauhomixeillä. Autamme myös suunnittelemaan toimintaa keittiössä. Lue, mitä oppeja Kuntoutus & Kylpylä Härmä sai koulutuspäivästä hyvikin edistämiseksi.

Hyvikkiä on myös se, että palvelemme asiakkaitamme juuri oikeilla valikoimamme tuotteilla. Huollamme valikoimaa jatkuvasti ja poistamme tuotteita, jotka eivät enää palvele asiakkaitamme. Vastaavasti tuomme tilalle uutta, kuten inspiraatiota, trendejä ja uusia keittiön arjen sankareita. Kehitämme koko ajan resurssitehokkuutta jakeluverkostossamme, jotta toimintamme ympäristövaikutukset olisivat mahdollisimman pienet. Tätä kautta hyvikki rakentaa vastuullista ruokaketjua, pellolta pöytään.

Ratkaisut

Kaipaako sinun menestystarinasi inspiraatiota? Olemme laatineet sinulle valmiita ratkaisuja ja uusia ideoita bisneksesi kehittämiseen.

Ratkaisupankista löydät pieniä ja suurempia vinkkejä, joilla voit hurmata asiakkaitasi ja tehdä parempaa tulosta.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search