Siirry sisältöön

Valio Aimo® 💚 Satokausikalenteri®

Valio Aimo ja Satokausikalenteri® tekevät yhteistyötä vuonna 2024. Tuloksena on syntynyt muun muassa asiakaslehtemme välissä lähetetty ammattilaisten oma Satokausikalenteri® sekä tämä verkkosivusto, jolta löydät vieläkin enemmän tietoa ja vinkkejä sesongin kasviksista.

Kyseessä on ensimmäinen ammattilaisille suunnattu Satokausi®-kokonaisuus, jolla haluamme tarjota inspiraatiota ja tietoa nimenomaan keittiöalan osaajille. Mietityttääkö esimerkiksi, miten asiakkaat saa kiinnostumaan kasviksista ja onko sesongin raaka-aineiden käyttö kustannustehokasta? Me Aimot tiedämme, millaisten haasteiden ja mahdollisuuksien kanssa ravintolakeittiöissä toimitaan, ja haluamme tarjota parhaat vinkkimme: ammattilaiselta ammattilaiselle.

Herkulliset satokaudet

Joko tiesit milloin munakoiso on mehevimmillään, tai mitä sesonkikasviksia huhtikuun värikkäimpään salaattibuffetiin kannattaa valita? Vastaukset odottavat sinua näillä sivuilla. Kunkin kuukauden omalta sivultaan löydät kuukauden kasvikset ja Aimolaisten parhaat vinkit niiden käyttöön.

Kuvassa kolmella eri tarjoiluastialla kolme erilaista täytekakkua vaaleaa taustaa vasten.

Sesongin ideat

Ammattikeittiöiden ja leipomoiden vuosisuunnittelua ohjaavat sesongin tapahtumat ja teemapäivät. Ota näistä hyöty irti ja tehosta myyntiäsi sesonkien avulla. Sivulta löydät kattavasti käyttövalmiita ideoita – siitä kannattaa ottaa hyöty irti!

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search