
Pääruoat ammattikeittiöihin
Kaipaatko inspiraatiota ravintolasi tai lounas-kahvilasi pääruokiin? Täältä löydät yli 300 ammattikeittiöiden tarpeisiin kehitettyä pääruokareseptiä. Valinnanvaraa riittää moneen asiakastarpeeseen, sillä mukana on ideoita aina kylmävalmistuksella valmistettavista suurten ammattikeittiöiden resepteistä fine dining -tasoisiin vaihtoehtoihin. Katso reseptit!
337 recipes
Reseptiyhteistyö
                    
Burgundinpata naudan poskesta
Reseptiyhteistyö
                    
Kana AURA Mac & Cheese ananasketsupilla
Reseptiyhteistyö
                    
Possun kylkeä ”Burnt Ends”

Butter Chicken, FWE

Fried Rice, FWE

Italian pata, FWE

Kasvis-broilerikastike, FWE

Sweet & Sour Nuudelivuoka, FWE

Kasvistortillan täyte

Jauheliha-lasagnette kylmävalmistus hybridi
Reseptiyhteistyö
                    
Vegaaniset blinit ja savutofuskagen
Reseptiyhteistyö
                    
Paimenen piiras porosta
Reseptiyhteistyö
                    
Reuben-bagel
Reseptiyhteistyö
                    
Kurpitsaorzo ja karamellisoidut porkkanat

Palermon kasvispasta

Appelsiinikalaa, pähkinänuudeleita ja chilikurkkua

Kirjolohimureke

Pangasius meuniere ja yrtti-voi gnocchit

Tonnikala pastavuoka
Reseptiyhteistyö
                    
Detroit-pannupizza
Reseptiyhteistyö
                    
BBQ-pekonihampurilainen
Reseptiyhteistyö
                    
Za’atar-ahvenwallenberg & juuresmuhennos

Juustoinen kinkku-munakaspannari

Sitruunainen uunilohi
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?