Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,250 kg silakkafileitä, pakaste
- 0,150 kg ravintola- tai anjovisfileetä
- 0,015 kg hienonnettua tilliä
- 0,200 kg
- 0,075 kg hapankorppuja
Jaa resepti
Ohje
- Sulata silakkafileet. Puolita anjovikset. Ripottele avatuille silakkafileille tilli ja anjosfileen puolikas. Taita kalan muotoon ja laita voideltuun GN 1/2-65 -astiaan.
- Levitä päälle smetana ja paloitellut hapankorput. Kypsennä kiertoilmauunissa 150 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa lämpimänä voileipäpöydässä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
180 kcal
Proteiini
14,2 g
Hiilihydraatti
3,8 g
Rasva
11,9 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1,1 g
Kalsium
78,3 mg
D-vitamiini
12,9 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
234 kcal
Proteiini
18,5 g
Hiilihydraatti
4,9 g
Rasva
15,5 g
Tyydyttynyt rasva
5,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa