Siirry sisältöön
Dippikuppi vitriiniin
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Dippikuppi vitriiniin

Dipattavat bagelit on newyorkilainen ilmiö, jossa bagelin täytteet löytyvät dippikupista, eikä bagelin sisältä. Tämä resepti on tehty suomalaiseen vitriiniin sopivaksi, jolloin bagel vaihtuu riisipiirakkaan, -vatruskaan tai croissanttiin.

Dippikuppi vitriiniin

Ainekset

Yrttidippi

  • 0,200 kg
    Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
    Valio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
    Valio Viola® 1,5 kg maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • 0,020 kg tuoretta lehtipersiljaa
  • 0,020 kg tuoretta basilikaa
  • 0,002 kg valkosipulimurskaa
  • 0,002 kg raastettua sitruunankuorta
  • 0,002 kg suolaa
  • 0,002 kg mustapippuria myllystä

Mustikkadippi

  • 0,200 kg
    Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
    Valio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
    Valio Viola® 1,5 kg maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • 0,150 kg
    Valio mustikkatäytettä
    Valio mustikkatäyte on käyttövalmis, paistonkestävä ja makean marjaisa täyte leipomokäyttöön. Tumma, mustikkainen täyte sisältää 40…
    Valio mustikkatäyte 2,5 kg
  • 0,050 kg pensasmustikoita
  • 0,050 kg kaurakeksiä
  • 0,005 kg syötäviä kukkia

Lisäksi


Ohje

Yrttidippi

  1. Mausta tuorejuusto hienonnetuilla yrteillä, valkosipulilla, sitruunankuorella, suolalla ja mustapippurilla. Laita maustettu tuorejuusto tarjoilukippoihin ja koristele tuoreilla yrteillä.

Mustikkadippi

  1. Mausta tuorejuusto mustikkatäytteellä (puolet määrästä). Laita maustettu tuorejuusto tarjoilukippoihin ja koristele mustikkatäytteellä, mustikoilla, keksimuruilla ja syötävillä kukilla.

Lisäksi

  1. Lisää tarjoilukippoihin valitsemasi hiilihydraattilisuke (esim. riisivatruska, minibagel, croissant, riisipiirakka tjms.) ja anna asiakkaan hoitaa dippailu.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 295 kcal
Proteiini 5,5 g
Hiilihydraatti 32,6 g
Rasva 14,4 g
Tyydyttynyt rasva 7,6 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 1,4 g
Kalsium 23 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 163 kcal
Proteiini 3 g
Hiilihydraatti 18 g
Rasva 7,9 g
Tyydyttynyt rasva 4,2 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search