Siirry sisältöön
Jälkiruokapaletti: Parfait
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Jälkiruokapaletti: Parfait

Jälkiruokapalettiin kuuluvat reseptit toimivat samalla ideologialla: Valion hillo tai täyte tuo reseptiin maun ja makeuden. Lisäksi jokaisen reseptin voi toteuttaa myös vegaaniseen ruokavalioon sopivaksi, vaihtamalla maitotaloustuotteet Oddlygood-tuotteisiin. Helppoa ja monipuolista, esimerkiksi lounaan jälkiruokiin.

Jälkiruokapaletti: Parfait

Ainekset


Ohje

  1. Sekoita vispikerma, maitojuoma ja hillo sekaisin.
  2. Vatkaa toinen osa kermasta vaahdoksi ja nostele massan joukkoon.
  3. Jäädytä pakkasessa vähintään 3h, tai yön yli. Tarjoile hieman sulaneena.
  4. HUOM! Tee parfaitista vegaaninen versio vaihtamalla maitotaloustuotteet Oddlygood-tuotteisiin.
  5. VINKKI: Ota parfait huoneenlämpöön tunti ennen tarjoilua (esim. heti lounaan alkaessa). Valion paistonkestävät täytteet toimivat myös, mutta paras lopputulos tulee hilloilla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 198 kcal
Proteiini 1,3 g
Hiilihydraatti 25,5 g
Rasva 9,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0 g
Kalsium 45,5 mg
D-vitamiini 0,5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 254 kcal
Proteiini 1,7 g
Hiilihydraatti 32,7 g
Rasva 12,7 g
Tyydyttynyt rasva 7,3 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search