Siirry sisältöön
Joulukanto

Joulukanto

Joulukanto

Ainekset

Täyte

Kostutukseen

Reunalle


Ohje

  1. Ota vetopohja sulamaan huoneenlämpöön muovin alle.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahkaan täyte ja sekoita kermavaahdon joukkoon
  3. Kostuta sulanut vetopohja ja leikkaa ne pituussuunnassa kuuteen osaan.
  4. Levitä täyte jokaisen vetopohjapalan pinnalle ja kokoa kakku käärimällä ne kiinni toisiinsa spiraalin muotoon.

Reunalle

  1. Vaahdota kerma ja kaakaojauhe ja lisää se kakun reunoihin.
  2. Koristele haluamallasi tavalla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 208 kcal
Proteiini 5,8 g
Hiilihydraatti 13,6 g
Rasva 13,9 g
Tyydyttynyt rasva 7,8 g
Ravintokuitu 2,8 g
Suola 0,1 g
Kalsium 52,8 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 210 kcal
Proteiini 5,9 g
Hiilihydraatti 13,7 g
Rasva 14,1 g
Tyydyttynyt rasva 7,9 g
Ravintokuitu 2,9 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search