Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,300 kg vehnänjyviä
- 0 kg vettä, suolaa
- 0,250 kg kotimaisia pakasteherneitä
- 0,500 kg omenakuutioita, pakaste
-
0,500 kg
Valio kylmäsavu kirjolohifileetäSuomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
Kastike
- 0,400 kg
- 0,200 kg
- 0,075 kg sitruunamehua
- 0,008 kg sitruunapippuria (sis. suolaa)
- 0,025 kg hienonnettua tilliä
- 0,006 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä vehnänjyvät kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Sekoita joukkoon sulatetut herneet ja jäiset omenakuutiot. Lisää jäähtyneeseen seokseen sulatettu ja suikaloitu kala.
- Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi, lisää kermaviili ja mausta. Sekoita kastike salaattiin ja anna maustua kylmässä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
276 kcal
Proteiini
10,8 g
Hiilihydraatti
18 g
Rasva
17,3 g
Tyydyttynyt rasva
7,9 g
Ravintokuitu
3,4 g
Suola
1,5 g
Kalsium
49,6 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
170 kcal
Proteiini
6,7 g
Hiilihydraatti
11,1 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- vettä