Siirry sisältöön
Lohisalaatti

Lohisalaatti

Lohisalaatti

Ainekset

  • 0,300 kg vehnänjyviä
  • 0 kg vettä, suolaa
  • 0,250 kg kotimaisia pakasteherneitä
  • 0,500 kg omenakuutioita, pakaste
  • 0,500 kg
    Valio kylmäsavu kirjolohifileetä
    Suomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
    Valio kylmäsavu kirjolohifilee viipaloitu 400-600 g x n. 10 / 5 kg

Kastike


Ohje

  1. Keitä vehnänjyvät kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Sekoita joukkoon sulatetut herneet ja jäiset omenakuutiot. Lisää jäähtyneeseen seokseen sulatettu ja suikaloitu kala.
  2. Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi, lisää kermaviili ja mausta. Sekoita kastike salaattiin ja anna maustua kylmässä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 276 kcal
Proteiini 10,8 g
Hiilihydraatti 18 g
Rasva 17,3 g
Tyydyttynyt rasva 7,9 g
Ravintokuitu 3,4 g
Suola 1,5 g
Kalsium 49,6 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 170 kcal
Proteiini 6,7 g
Hiilihydraatti 11,1 g
Rasva 10,7 g
Tyydyttynyt rasva 4,9 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • vettä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search