Siirry sisältöön
Sillikaviaari mustaherukkasillistä
Reseptiyhteistyö

Sillikaviaari mustaherukkasillistä

Joulun sillikaviaari maistuu mustaherukalta. Tarjoa sillikaviaari osana joululautasta tai noutopöydässä tumman leivän kera.

Sillikaviaari mustaherukkasillistä

Ainekset

  • 0,150 kg kananmunaa
  • 0,300 kg Aimo mustaherukkasilliä
  • 0,050 kg punasipulia
  • 0,010 kg tuoretta tilliä
  • 0,050 kg
  • 0,010 kg sinappia
  • 0,030 kg kapriksia
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Keitä kananmunat kypsiksi ja hienonna. Hienonna veitsellä mustaherukkasilli pieneksi kuutioksi. Hienonna punasipuli ja yhdistä kaikki sillikaviaarin ainekset keskenään. Tarjoa osana joululautasta tai noutopöytää tumman leivän kera.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 35 kcal
Proteiini 2 g
Hiilihydraatti 0,7 g
Rasva 2,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,2 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,1 g
Kalsium 15,4 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 60 kcal
Proteiini 3,4 g
Hiilihydraatti 1,3 g
Rasva 4,6 g
Tyydyttynyt rasva 2 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search