Siirry sisältöön
Makeat pinaattiohukaiset
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Makeat pinaattiohukaiset

Loistava lounasjälkiruoka, jossa on täydellinen suolaisuuden ja makean tasapaino. Makeat pinaattiohukaiset toimivat hyvin myös vitriinissä tai kokoustarjoiluissa.

Makeat pinaattiohukaiset

Ainekset


Ohje

  1. Sulata pinaattiohukaiset.
  2. Vatkaa tuorejuusto, vispikerma ja vaahterasiirappi vaahdoksi. Täytä ohukaiset mustikkatäytteellä ja tuorejuustovaahdolla.
  3. Kuorruta täytetyt pinaattiohukaiset tomusokerilla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 333 kcal
Proteiini 5,6 g
Hiilihydraatti 27,5 g
Rasva 21,8 g
Tyydyttynyt rasva 10,7 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,8 g
Kalsium 19,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 268 kcal
Proteiini 4,5 g
Hiilihydraatti 22,2 g
Rasva 17,6 g
Tyydyttynyt rasva 8,7 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search