Siirry sisältöön
Omena-vaniliinikääretorttu
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Omena-vaniliinikääretorttu

Helppo valmisteinen raikas kääretorttu Valion vetopohjasta.

Omena-vaniliinikääretorttu

Ainekset

Täyte

Kostutukseen


Ohje

  1. Ota vetopohja sulamaan huoneenlämpöön muovin alle.
  2. Vatkaa Valio vispikerma vaahdoksi. Lisää rahka, täyte ja vaniljasokeri, jatka hetki vaahdottamista.
  3. Kostuta sulanut vetopohja omenatäysmehulla.
  4. Levitä 2/3 täytteestä vetopohjalle. Kääri rullalle. Levitä loput rahka-kermaseoksesta rullan päälle ja reunoille.
  5. Koristele esimerkiksi sitruunamelissan lehdillä ennen tarjoilua.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 312 kcal
Proteiini 8,5 g
Hiilihydraatti 33,6 g
Rasva 15,6 g
Tyydyttynyt rasva 8,4 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,4 g
Kalsium 79,3 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 242 kcal
Proteiini 6,6 g
Hiilihydraatti 26,1 g
Rasva 12,1 g
Tyydyttynyt rasva 6,5 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search