Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
0,430 kg
Valio tummaa vetopohjaa laktoositonValio tumma vetopohja on monikäyttöinen pakastetuote, joka sulaa nopeasti työstövalmiiksi. Levyistä saa leikattua eri kokoisia…
-
0,430 kg
Valio vaaleaa vetopohjaa laktoositonValio vaalea vetopohja on monikäyttöinen pakastetuote, joka sulaa nopeasti työstövalmiiksi. Levyistä saa leikattua eri kokoisia…
Kostutukseen
-
0,300 kg
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
Täyte
- 0,500 kg
- 0,500 kg
- 0,720 kg Valio lakkahilloa
- 0,010 kg liivatelehtiä
Pinnalle
- 0,480 kg Valio lakkahilloa
- 0,400 kg
- 0,012 kg vaniljasokeria
Jaa resepti
Ohje
- Kostuta sulatetut vetopohjat maitojuomalla ja puolita ne niin, että saat neljä levyä.
- Vaahdota täytteen kerma ja sekoita joukkoon maitorahka ja puolet (3 dl) lakkahillosta. Sekoita kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet (n. 10 min) pieneen määrään kuumaa vettä. Lisää seos hiukan jäähtyneenä kerma-rahka-hilloseokseen.
- Levitä tummalle levylle lakkahilloa (1 1/2 dl) ja nosta vaalea levy päälle. Levitä puolet rahka-kermatäytteestä päälle. Nosta päälle tumma levy, levitä sille (1 1/2 dl) lakkahilloa ja loppu rahkatäyte.
- Nosta päälle vaalea levy ja levitä sille lakkahilloa (4 dl). Koristele reunat sokerilla maustetulla kermavaahdolla.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
245 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
21,1 g
Rasva
14,9 g
Tyydyttynyt rasva
8,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,3 g
Kalsium
56,5 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
169 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
14,6 g
Rasva
10,3 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa