
Ainekset
- 1,000 kg silakkafileitä, pakaste
Kuorrutus
- 0,130 kg korppujauhoja (ruis)
- 0,009 kg suolaa
- 0,006 kg sitruunapippuria
- 0,005 kg paprikajauhetta
Pinnalle
-
0,100 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,100 kg parmesaania
Jaa resepti
Ohje
- Sulata ja valuta kalafileet. Leikkaa silakkafileet pitkittäin kahteen osaan. Sekoita jauhot ja mausteet keskenään. Pyöritä silakkapalat jauhoissa. Aseta kalasuikaleet vieri viereen GN-pellille.
- Kaada ohuena nauhana pinnalle voisulaa ja ripottele raastettu juusto. Kypsennä kiertoilmauunissa 250 asteessa n. 5 min tai kunnes pinta on saanut väriä. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä kermaviilikastikkeen kera.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
244 kcal
Proteiini
16,7 g
Hiilihydraatti
8,4 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
1,2 g
Kalsium
154,3 mg
D-vitamiini
15 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
269 kcal
Proteiini
18,3 g
Hiilihydraatti
9,2 g
Rasva
17,6 g
Tyydyttynyt rasva
7,3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa