Hyppää sisältöön
Black Friday on ammattikeittiöille ja leipomoille herkullinen mahdollisuus

Sesonki

Black Friday on ammattikeittiöille ja leipomoille herkullinen mahdollisuus

25. marraskuuta vietetään Black Fridayta, joka juontaa juurensa Yhdysvaltoihin. Suomessakin suosituksi tullut kampanjapäivä kerää ostoskeskuksiin ja kauppoihin myös tarjouksennälkäisiä asiakkaita. Tee heille makea tarjous, jota ei voi ohittaa!

Black Fridayn mustat rasiat ja pimeät pussit

Black Friday voi näkyä leipomoissa ja kahviloissa esimerkiksi mustanpuhuvina leivonnaisina tai Black Friday -setteinä. Keksirasiat sekä leipä- ja pullapussit ovat mainio keino tehdä take away -lisämyyntiä.

Tip icon

Black Fridayn musta historia

Kiitospäivän jälkeinen päivä sai nimensä Black Friday Philadelphiassa, sillä päivä työllisti poliiseja erityisen paljon. Ruuhkat ja väenpaljous kaupoissa saattoi aiheuttaa jopa pieniä mellakoita, jos tarjoustavara loppui kesken kaupoista. Myöhemmin nimi on yhdistetty kirjanpitoon, sillä alkuvuosi saattoi näkyä kauppojen kassassa punaisella, mutta Black Fridayn ostoshulina muutti tilit plussan puolelle ja starttasi joulukaupan. Suomeen Black Friday on rantautunut aivan viime vuosina ja on kasvattanut suosiotaan tärkeänä tarjouskampanjana joka vuosi. Täällä ostosjuhla saattaa kestää jopa viikon tai vähintään viikonlopun.

Sesongin ideat

Seuraa sesogit-sivuamme, kun kaipaat ideoita lisämyyntiin tai sesonkien toteuttamiseen. Sivulta löydät kattavasti käyttövalmiita ideoita – siitä kannattaa ottaa hyöty irti!

Etsi