Siirry sisältöön
Black Friday on ammattikeittiöille ja leipomoille herkullinen mahdollisuus

Sesonki

Black Friday on ammattikeittiöille ja leipomoille herkullinen mahdollisuus

25. marraskuuta vietetään Black Fridayta, joka juontaa juurensa Yhdysvaltoihin. Suomessakin suosituksi tullut kampanjapäivä kerää ostoskeskuksiin ja kauppoihin myös tarjouksennälkäisiä asiakkaita. Tee heille makea tarjous, jota ei voi ohittaa!

Black Fridayn mustat rasiat ja pimeät pussit

Black Friday voi näkyä leipomoissa ja kahviloissa esimerkiksi mustanpuhuvina leivonnaisina tai Black Friday -setteinä. Keksirasiat sekä leipä- ja pullapussit ovat mainio keino tehdä take away -lisämyyntiä.

Tip icon

Black Fridayn musta historia

Kiitospäivän jälkeinen päivä sai nimensä Black Friday Philadelphiassa, sillä päivä työllisti poliiseja erityisen paljon. Ruuhkat ja väenpaljous kaupoissa saattoi aiheuttaa jopa pieniä mellakoita, jos tarjoustavara loppui kesken kaupoista. Myöhemmin nimi on yhdistetty kirjanpitoon, sillä alkuvuosi saattoi näkyä kauppojen kassassa punaisella, mutta Black Fridayn ostoshulina muutti tilit plussan puolelle ja starttasi joulukaupan. Suomeen Black Friday on rantautunut aivan viime vuosina ja on kasvattanut suosiotaan tärkeänä tarjouskampanjana joka vuosi. Täällä ostosjuhla saattaa kestää jopa viikon tai vähintään viikonlopun.

Myös valmiit tuotteet toimivat mainiosti

Tarjolle voi laittaa myös valmiita paketteja pientä suolaista tai esimerkiksi donitseja, jotka on helppo myydä mukaan lounaalla.

Kuvassa kolmella eri tarjoiluastialla kolme erilaista täytekakkua vaaleaa taustaa vasten.

Sesongin ideat

Ammattikeittiöiden ja leipomoiden vuosisuunnittelua ohjaavat sesongin tapahtumat ja teemapäivät. Ota näistä hyöty irti ja tehosta myyntiäsi sesonkien avulla. Sivulta löydät kattavasti käyttövalmiita ideoita – siitä kannattaa ottaa hyöty irti!


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search