Siirry sisältöön
Joulun myyntivaltti – syötävät lahjat

Joulun myyntivaltti – syötävät lahjat

Syötävät lahjat tuovat mukavasti lisämyyntiä lounasravintolalle ja helpottavat myös asiakkaan joulukiireitä. Kauniisti pakatut leivät, silakat, suklaat ja sinapit ilahduttavat lahjan saajaa herkullisella ja persoonallisella tavalla.

Ideoita syötäviin take away -lahjoihin

Erilaiset kylmät kalat ja muut alkupalat sekä leivät ja leivonnaiset ovat lounasravintoloiden myyntivaltteja joulun alla. Kauniisti pakatut lahjapakkaukset ovat hyvä keino tehdä lisämyyntiä ja helpottaa samalla asiakkaiden joulukiireitä. Poimi ideat jouluisiin herkkuihin, jotka on helppo pakata ulosmyyntiä varten.

Mukaan ostettavat makeat lahjat

Makeat leivät, pikkuleivät ja pullat maistuvat ja tuoksuvat joululta. Yksilöllinen ja käsin tehty leivonnainen on asiakkaan mukava antaa eteenpäin. Kaunis pakkaus kiinnittää huomion ja tekee lahjan antamisesta astetta helpompaa. Voit liittää leivän myös osaksi herkkupakettia tai liittää sen oheen tarjoiluehdotuksen.

Juustot maistuvat jouluna

Juustot maistuvat jouluna

Hemmottele asiakkaitasi joulun aikaan kotimaisilla herkuttelujuustoilla. Juustot toimivat mainiosti myös ulosmyynnissä osana herkkukoria tai hillokkeen kera kauniisti pakattuina. Kaiken hyvän lisäksi kotimaiset juustot ovat myös vastuullinen valinta.

Search