
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,500 kg silakkafileitä, pakaste
- 0,200 kg pakastesipulikuutioita
- 0,010 kg valkosipulikuutioita, pakaste
Mausteliemi
- 0,100 kg väkiviinaetikkaa
- 0,200 kg vettä
- 0,060 kg piparjuuritahnaa
- 0,015 kg sormisuolaa
- 0,040 kg sokeria
- 0,002 kg kokonaisia valkopippureita
- 0,002 kg kokonaisia maustepippureita
Kastike
- 0,400 kg
- 0,015 kg väkiviinaetikkaa
- 0,004 kg sokeria
- 0,015 kg etikkapunajuurilientä
- 0 kg sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa sulatetut, valutetut silakkafileet pituussuunnassa puoliksi. Kokoa kerroksittain sipuleiden kanssa tarjoiluastiaan.
- Keitä mausteliemi ja kaada kalojen päälle. Anna maustua yön yli kylmiössä.
- Vaahdota kerma ja etikka pehmeäksi vaahdoksi. Lisää sokeri ja etikkapunajuuren liemi. Sekoita ja tarkista suola.
- Tarjoa kastike erikseen silakoiden kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
245 kcal
Proteiini
9,2 g
Hiilihydraatti
7 g
Rasva
19,7 g
Tyydyttynyt rasva
9,8 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
1,6 g
Kalsium
79,6 mg
D-vitamiini
8,9 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
306 kcal
Proteiini
11,5 g
Hiilihydraatti
8,8 g
Rasva
24,6 g
Tyydyttynyt rasva
12,2 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa